Nettbutikk

Gå til kasse
 

2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Det ble jul i år også

24.12.2005

Jul blir det hvert eneste år, men makan til jul som Strømsgodset har opplevd i år skal man vel kanskje lete lenge etter?!
For etter årets serieavslutning har den ene ”julegaven” etter den andre kommet til klubben, og derfor var det nesten ikke til å tro da Dag-Eilev og Jostein på lille julaften kunne presentere Ronny Deila som den nyeste spilleren i kommende sesongs stall.

Totalt er det foreløpig 9 nye spillere, alle spillere som virkelig kan bli solide profiler på Godset i tiden som kommer.
Samtidig har vi spillere som Thomas André, Robert, Bo, Kenneth, Lars, Svein Tore, Ousman, Thomas og Thomas, Pål, Samir og Tommy fra årets stall. Godt mikset sammen med de nye spillerne er det vel mye som tyder på at også disse gutta hver seg mange hakk. Kanskje ender vi opp med en tropp bestående av en gjeng svært sultne spillere som alle kan bli solide profiler.
Det er ingen ønskedrøm, det er vel heller veldig nære en sannhet. For det er vel slik at gode spillere er med på å gjøre hverandre enda bedre. Tror i alle fall det er slik jeg da.

Noen spillere faller jo alltid utenfor når en ny trener ankommer en klubb. Men vi glemmer ikke bort disse gutta heller.
Lars Erik Martinsen forsvant til Åmot, Louis Aasbø havner i Mjøndalen, Andreas Solvang er tilbake i Asker. Ivar A. Sandvik, Gustav V. Kjølberg og Geir Løitegård er ute av bildet. Det er dessverre også Ronny Døhli som på grunn av sine mange skader valgte å avslutte sin fotballkarriere.
I tillegg er også Alpha Nyan og Johannes Strøm borte.
Jo da, det har en solid opprydding fra Dag-Eilevs side. Men de er ikke så verst, de gutta han har hentet inn da! Det er bare å beundre lista over nye spillere, så forstår man at det satses i Godset. Og det takket være investorene som kom på banen i høst. Det er jo disse gutta som har gjort satsingen mulig.
Og det er vel lenge siden det har blitt snakket så mye fotball i Drammen som i disse tider. Nå er det tydeligvis mange som skal på Marienlyst å se fotball igjen.
Men noen murrer jo litt, sånn er det alltid. Hvor er satsingen på de unge spillerne? Og til det er det bare å svare, den er der til de grader. Det er egentlig bare å følge med på BPs Hjørne her på www.godset.noså vil man forstå at vi satser i alle ledd. For selv om en spiller som Daniel Avalos ikke figurerer i a-stallen, så skal han jo hospitere med disse gutta, noe også andre ung-gutter skal. Her skal det bygges opp noe som forhåpentligvis kan bli noe stort, og denne gang skal vi forbli i toppen, ikke hoppe opp og ned som ”småforvirra høns”, men forbli ett topplag en gang for alle.

Dag-Eilev har sagt han gleder seg, det gjør vi alle sammen. Nyt julen, kos dere med god mat – tenk litt Godset, og husk at Dag-Eilev fortsatt ønsker seg en venstre back og en spiss i tillegg til de som allerede er innkjøpt!
God Jul!