Nettbutikk

Gå til kasse
 

2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Hallo alle SIF supportere!

Hallo alle SIF supportere!

21.12.2005

Jeg ser med store forventninger frem til å begynne som spillerutvikler i klubben. Som tidligere spillerutvikler i Buskerud fotballkrets kjenner jeg de fleste spillerne i SIF fra før, og jeg ser frem i mot å jobbe med dem.

Først litt om meg selv. Jeg er 38 år, gift og bor i Mjøndalen. Jeg har en sønn på 18 og en datter på 10. Som spiller er jeg flasket opp i Grue (ved Kongsvinger) og i tillegg spilt i Åssiden, Hønefoss, Hokksund og Vestfossen. I Hønefoss, Hokksund og Vestfossen var jeg spillende trener. I tillegg har jeg trent aldersbestemte lag i Mjøndalen fra 1994 og frem til og med 2005. I 3 år fra 2001 var jeg spillerutvikler i Buskerud. Fra 1. oktober 2004 har jeg vært jr. trener/spillerutvikler i Lyn.

Jeg gleder meg enormt til å komme i gang som spillerutvikler i SIF. Jeg vet at vi har en stor jobb foran oss, men jeg elsker utfordringer og jeg kan love at jeg skal bidra med hele meg og litt til.
Først og fremst må vi få til et skoleopplegg som er tilpasset gode spillere. Det må være mulighet å trene hver morgen, slik at vi kommer opp i mellom 8 og 12 økter hver uke. Videre må vi bli flinke til å gi de unge spillerne sjansen i trening og kamp. Det er her jeg mener det er helt genialt av SIF å ansette Dag-Eilev. Han er en trener som vet alt om det å gi dem sjansen. Han vet at de unge spillerne trenger utfordringer og at de trenger tid og tillit for å bli gode.

Min jobb i SIF blir å følge opp enkeltspillere i klubben og ellers i distriktet. Spillere i alderen 15-21 år. Jeg vil da være på alle A-treninger og en del juniortreninger. Jeg vil få hovedansvar for 4-5 interne spillere som jeg skal følge opp i trening og kamp. I tillegg ønsker vi å opprette en treningsgruppe for eksterne spillere. Vi ser da for oss at noen lokale spillere kommer til oss og trener 1 dag i uka, mens de har sin kamphverdag i moderklubb.
Jeg skal også ha ansvar for samarbeid med lokale klubber. Mener at vi har mye å forbedre her. Mange klubber som ser på oss som en stor stygg ulv, som plukker spillere og som ikke gir noe tilbake. Vi må sammen med klubbene utvikle spillere. Det betyr at vi i SIF må bidra med vår kompetanse og våre ressurser.
Er ofte innom på forumet til godsetunionen, og synes det er gledelig stor aktivitet der.
Skjønner at det er mange som er spente på neste sesong. Jeg ønsker å bidra med en del tanker, planer og fakta i disse diskusjonene.
Sammen skal vi bli gode.

God jul til dere alle sammen.

BP