Nettbutikk

Gå til kasse
 

2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Et fotballår preget av utvikling

20.12.2006

Strømsgodset har hatt en formidabel utvikling igjennom sesongen 2006. Etter magre år er klubben endelig tilbake i Tippeligaen. Det skulle bare mangle, vi er en av de største fotballklubbene i Norge med unike tradisjoner.

Vinteren startet med spillerstall arbeid og team oppbygging. Relativt raskt bygde vi opp et sportslig apparat med komplementær kunnskap. Jeg føler at trenerteamet har dratt i samme retning, med gode diskusjoner og balansert flott av en suveren sportssjef (Jostein).

Det har kommet mange nye spillere, og mange har blitt borte. Det viktigste er å til en hver tid ha en spillergruppe som har faglig tyngde mikset med sult og treningskultur. På dette området har vi kommet langt. Treningsforholdene i klubben har blitt mye bedre i løpet av året. Ny kunstgress med undervarme, nytt treningsfelt på Gulskogen, bedre bane på Berskog og nå et moderne treningsstudio i 2. etasje på Gulskogen. Enormt løft på kort tid.

Eierne våre er strategiske i sin satsing. De bygger klubben steg for steg. Ansettelsen av Tom Berntzen var et viktig valg. Sammen med Rune og styre har de ansatt flere i løpet av året og bygger vår organisasjon mot de mål Strømsgodset har. Utrolig viktig, og det styrker vårt potensial.

Den sportslige satsingen har blitt helprofesjonell. Ungdomssatsingen i klubben er styrket. Bjørn Petter og Jon har tatt tak i viktige prosesser får at vi over tid skal skape toppspillere fra Buskerud. Vi ser allerede noe av effekten ved at spillere blir (eller kommer tilbake) i Drammen. Trafikken av talenter til Lyn og Stabæk er i ferd med å dø ut. Samarbeidet med Buskerud Fotballkrets er bedret, og det nye keeperprosjektet (med Thomas Andre) er kjempespennende. Det viser at vi som Toppklubb tar ansvar også for breddefotballen.

Media interessen rundt klubben har i løpet av året utviklet seg veldig. Godset stoff er nå vanlig i de største mediene igjen. Dette er viktig for merkevaren Strømsgodset. Vi har hatt mange positive saker og noen negative. Dette viser at vi er en folkelig klubb.

Godsetunionen og publikum generelt har hatt en formidabel vekst. Jeg føler at Toppfotballsulten i Buskerud har ”tatt” av. Nå er det viktig å ta vare på denne hungeren. Unionen sammen med spillerne har vært de viktigste aktørene for underholdningen vår. Men de som jobber ellers rundt kampene våre har også gjort en fantastisk jobb. Ålesund hjemme var en fest man ikke har hatt på Marienlyst på mange år.

I medgang er det kanskje enkelt at alle i en fotballklubb trekker i samme retning. Men i Strømsgodset føler jeg at den menneskelige kompetansen og respekten for hver andre gjør at vi kommer til å stå sammen i en eventuell motgang også. Eiere, Sponsorer, Supportere, Styremedlemmer, Ansatte osv er i samme familie der ingen er preget av arroganse. Denne folkeligheten og en fortsatt åpen linje ut mot omverdenen vil etter min mening gi oss sterkere resultater i framtiden.

God Jul og Godt Nytt År!!!

Hilsen
Dag-Eilev