Nettbutikk

Gå til kasse
 

2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Hei alle Godset-patrioter!!

28.02.2008

Da var det på tide med et nytt innlegg. Det har skjedd mye siden sist og vi nærmer oss slutten på oppkjøringen med stormskritt - kun en drøy måned til det braker løs og 14 lag kjemper om poeng og ære!!

Først vil jeg på vegne av Strømsgodsets A-lag få takke Inge Thun for alle de gode minnene han har tilført klubben og byen. Vi viser vår dypeste medfølelse til familie og venner!! Han vil uten tvil alltid være en av de største og mest betydningsfulle menneskene for klubben. Tirsdag 26. februar ble han bisatt i en fullsatt Konnerud kirke og det ble en meget rørende, men fin begravelse. Vi setter enormt pris på alt Inge gjorde for klubben og han vil alltid være i hjertet av klubben.

La Manga
26. Januar dro vi til La Manga og tilbrakte to flotte uker på Spanias sydkyst. Jeg har vel vært på La Manga tosifret ganger og kan fortelle at dette oppholdet troner øverst over vellykkede treningsleire.
Vi ventet stiv kuling og veldig varierende vær, men fikk servert 20 grader, sol og VINDSTILLE i minst 12 av disse dagene. Første uke var meget behagelig med kun tre-fire andre lag og perfekte fotballbaner.
Andre ukenkom det enda 10 lag, det ble matkø og litt mindre blide servitører som ryddet etter foppallspillerne. Vi spilte to gode kamper mot henholdsvis RBK og Helsingborg. Det endte med et knepent ettmålstap(0-1) mot bartelaget og en fortjent 4-3 seier mot svenskene. Det var gøy å vinne over Henke Larsson som tross har spilt for noen toppklubber i Europa og har hatt en innholdsrik fotballkarriere.

Tradisjonen tro så inviterer en av våre investorer oss til en bedre middag som avslutter oppholdet. Stedet,maten,drikke og selskapet var det høy klasse over, men høydepunktet på kvelden stod "førstereis-gutta" for.
Førstereis er de nye guttene på laget som ikke var i klubben på fjorårets treningsleir.
Poenget er at de skal underholde oss andre etablerte spillere med noe spennende og som viser at de ikke tar seg selv høytidelig. De yngste, Kjetil Lundebakken og Lars Cramer, imponerte mest med stripping og A capella sang i verdensklasse.!! Winsnes kom med en glimrende og kreativ redegjøring, med utgangspunkt i et fotballmanagerspill, hvor alle dagens godset-spillere kommer til å spille i 2012. Komlan viste oss hvordan han skal danse på kickoff`et...hehe.
Joel feiret Kovacs 30 årsdag med en lap dance iført playboy bunny-kostyme og Steffen fortalte hvordan man bestiller kaffe i Vadsø til sammedag og til samme tid.
Fredrik N. fikk så dårlig samvittighet for å ikke fullføre sitt oppdrag så han insisterte på å barbere bort de lyse lokkene sine som straff. Selv om han nok var den som var best forberedt med en egenkomponert sang så vant den grusomme prestasjonsangsten over viljen til å fremføre sangen. Vi regner med at han allikevel får beundrere av det motsatte kjønn!! Til slutt fremførte Andrè et David Copperfield-nummer hvor han tryllet bort en relativt stor banan til alles store forskrekkelse..Hvor!? Fikk vi aldri vite..hehe!! :-)

Som sagt så fikk vi meget godt sportslig og sosialt utbytte av denne treningsleiren. Vi setter enormt stor pris de som jobber rundt laget for at vi skal prestere best mulig. Det er ikke til å komme utenom Norges beste fysiopar, Bård og Grete. De jobbet med oss spillere fra tidlig morgen til leggetid hver dag. Bjørn Erik, Terje og Helge passet på at alt det praktiske rundt trening, kamper og reise gikk smertefritt og dere gjør en fantastisk jobb. Keep on the good work.!!

Men så er vi tilbake til hverdagen på Gulskogen og kunstgresset. Vi nærmer oss skuddår og mars-måned - og mens vi er inne på dette med skuddår - til fredag, altså 29.februar,s å er dette faktisk den eneste dagen hvor jenter har lov til å fri til gutten!!
Gammel tradisjon sier at gutten ikke kan si nei denne dagen. Men hvis han likevel sier nei, må han gi kvinnen tolv par hansker. Da antar jeg at det er mange gutter der ute som enten allerede har handlet et dusin par hansker på januar/februar-salg eller forbereder seg å svi av kortet i en gullsmedbutikk!!
Heldigvis så slipper vi i Strømsgodset å ta stilling til det. Vi skal spille fotballkamp mot Lillestrøm og blir borte HELE dagen...Jeg vet i alle fall hva jeg hadde valgt!!

Statusen før Lillestrøm-kampen