Nettbutikk

Gå til kasse
 

2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Jo Inge Berget og Lars Stubhaug til Godset

Jo Inge Berget og Lars Stubhaug til Godset

18.12.2009

Både Jo Inge Berget og Lars Stubhaug har i dag signert med Strømsgodset. Dermed er ytterligere to ungdommer klare til noe som kan bli ett av Tippeligaens yngste lag. Jo Inge Berget er på utlån fra italienske Udinese, og spilte sist sesong for sin gamle klubb FC Lyn, mens Lars Stubhaug er målvakt og kommer fra FC Everton, hvor han har vært i 3,5 år.

Godset.no hang seg på Jostein Flo for å få et lite inntrykk av hvor mye jobb som det egentlig ligger bak det å få nye spillere til klubben.

Det har vært jobbet med såvel Jo Inge som Lars over en periode for å få de til oss.  Og i går kveld ved 22.10-tiden falt de siste brikkene på plass. En forløsende telefonsamtale gjorde at Flo'ern kort og konsist sa "full kontroll".


Men kvelden var ikk helt slutt for Jostein.  Han måtte vente må noen papirer som skulle komme på telefax. 
For det har vært forhandlet med spillere, klubber, det har vært telefoner, sms, møter og mailer. 
Og faksen som kunne gjøre at Jostein kunne reise hjem til Røyken og slappe av kom.Så ble det fredag, og rett etter klokken ti ankom Jo Inge Berget og hans familie til klubbhuset, hvor de ble møtt av en alltid like opplagt Jostein Flo.Da manglet bare en mann, og det var Lars Stubhaug.  Han ble hentet på Drammen Jernbanestasjon og fraktet trygt opp til klubbhuset.


Endelig var begge gutta på plass.  Det ble tid til en prat med spillerne før vi skulle videre til neste post på programmet, legesjekken, som foregikk hos vår klubblege på Konnerud.
Og som alle andre, pent og pyntelig satt de der på venterommet for å komme inn til legesjekken.


De var faktisk like blide og fornøyde etter at de hadde vært på legesjekken begge to. 

Så var det å sette seg i bilen igjen, nå ned til klubbhuset på Gulskogen for de siste og viktigste tingene, nemlig signering av kontraktene.Men trodde noen at dagen da var over.  Neida, nå skulle man ned til Marienlyst stadion for å møte Drammens Tidende, TV 2 og NRK.

Og da  var det også naturlig å få gutta de nye Godset-draktene.  Ikledd de nye draktene var det fotografering og intervjuer med de tilstedeværende pressefolkene.


Da klokken nærmet seg 14.00 var vi kommet igjennom det vi skulle igjennom og det ble tid til pizza.
Etter pizzaspising og litt mer prat skulle Jo Inge hjem til Oslo mens Lars etter hvert setter seg på Flytoget for å returnere til Haugesund en tur.

To nye spillere klare for Godsert.  Det ligger mye arbeid bak, alt det arbeidet har den godeste Jostein "full kontroll" på.  Han påstår nå i alle fall det, og vi velger å tro på ham.

Godsetfansen har i alle fall fptt en fantastisk julegave i år!  Vi får et vanvittig spennende lag.