Nettbutikk

Gå til kasse
 

2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Ronny Deila er modig

Ronny Deila er modig

24.02.2011

Ronny er modig som tør å ta i bruk utradisjonelle metoder for å bli bedre, sier Mette Rosseland som jobber med personlig utvikling i Strømsgodset Toppfotball. Ronny er en av de som ikke bare sier at han gjør alt for å lykkes, men han gjør det. Han er en ”doer” og det liker vi!

Mette Rosseland og Mats Uldal introduserte tankefeltteknikker for spillere og trenere i Strømsgodset i mars 2010. Tankefeltteknikker er en metode som benytter Østens kunnskap om kroppens energisystem og vestens kognitive tilnærming. Det er en metode som hurtig reduserer stress og uønskede irrasjonelle følelser. Tankefeltteknikker var med på å bidra til Strømsgodsets gode resultater i fjor, og vi ser helt klart at enkelte spillere har fått ut mer av potensialet sitt etter at vi har jobbet med teknikkene. Erfaringene fra fjorårssesongen har ført til at Mette Rosseland i år skal jobbe enda bredere med oppfølging og personlig utvikling av spillere og trenere.
 
”I Strømsgodset skal vi ta vare på enkeltmenneskene. Mitt ansvar blir å redusere følelser og spenninger og andre ting som hindrer gutta i å holde fokus på prestasjon. Jeg skal gi Ronny det beste grunnlaget for å jobbe videre med utvikling av fotballspilleren. Det er mange unge spillere hos oss, og vi har fått et godt renome for læringsmiljø og et bredt og profesjonelt støtteapparat, som gjør at flere unge spillere ønsker seg til oss. Vi må bli best til å få ut potensialet hos de unge spillerne for å kunne hevde oss i serien. Vi må kunne inspirere, utvikle og ta vare på enkeltspilleren slik at han får best mulighet til å utnytte sitt fulle potensial” sier Mette.

Mette Rosseland er en av Norges dyktigste og mest erfarne tankefeltterapeuter og har drevet egen praksis i Drammen siden 2004. Hun er også sertifisert i løsningsfokusert coaching og har i flere år jobbet som tankefeltterapeut på Senter for Rusforebygging i Drammen Kommune. Hun har erfaring både fra oppdrag for det offentlige og private næringsliv. Sammen med kollega Maria Hansen har hun utviklet konseptet Enjoy living