Nettbutikk

Gå til kasse
 

2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni

Tokmac fikk sin debut lørdag

Tokmac fikk sin debut lørdag

12.02.2012

G19-landslaget holdt nullen for andre kamp på rad. Torsdag ble det 1-0 over Sverige, lørdag ble det 0-0 mot Ungarn. Tokmac Nguen fikk sin debut i denne kampen, og spilte de første 61 minuttene. Hverken Kinni Grewal eller Gustav Mendonca Wikheim spilte.

Tekst: fotball.no
Foto: Digitalsport

- Det var en tett og jevn kamp med høyt tempo. Kampen åpnet seg aldri skikkelig opp, sier Trond Nordsteien.

God før pause, under pari etter
Assistenttreneren, som leder laget i Knut Torbjørn Eggens sykefravær, synes det ble litt for ujevnt av de norske guttene.

- 1.omgang er vi brukbart fornøyd med, da hadde vi innslag av angrep vi ønsker å ha. Vi klarte å sette litt trykk på Ungarn. Også defensivt var det bra, de slapp ikke til mange sjanser, sier Nordsteien.

Etter hvilen var det derimot ikke like bra.

- I 2.omgang var det under pari. Ungarn styrte kampen, spesielt de første ti minuttene og de siste ti minuttene. Kampen viste også at vi ikke var jevnt god i det etablerte angrepet, mener treneren.

Stor vinnervilje
Ungarn var i EM-kvalikgruppe med Portugal, der de tok sju poeng. Med andre ord var det ingen dårlig motstander de norske guttene møtte. Nordsteien er fornøyd med flere ting.

- Vinnerviljen og lojaliteten er stor, og periodevis lyktes vi med angresspillet vi ønsker. Det er også viktig å ta med seg at vi ikke har sluppet inn mål på våre to første kamper, sier han.

- Av spillere synes jeg spesielt Magnar Ødegård var god. Han var vår bestemann i dag, som kaptein og herfører. Jeg synes også Henrik Kjelsrud Johansen på topp gjorde en veldig god jobb. Han er robust og var mye involvert, avslutter Nordsteien.

 

Kampfakta:

Norge - Ungarn 0-0

Sted: La Manga

Tilskuere: 200 tilskuere

Dommer: Glenn Nyberg, Sverige

Gule kort: Magnar Ødegaard og Fredrik Heggeland. Balint Vessei, Ferenc Toth, Adam Lang og Patrik Kiraly, Ungarn

Norge (4-4-1-1): Sivert Viken Beinset - Henrik Breimyr, Magnar Ødegaard, Gustav Valsvik, Fredrik Heggeland (Kim Skogsrud 61.min) - Chuma Anene, Daniel Berntsen, Emil Sildnes (Etzaz Hussain 61.min), Elbasan Rashani - Tokmac Chol Nguen (Håvard Nielsen 61.min) - Henrik Kjelsrud Johansen