Nettbutikk

Gå til kasse
 

2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni

Målfest - uavgjort og tabelltopp

Målfest - uavgjort og tabelltopp

24.06.2012

Strømsgodset snudde kampen etter å ha ligget under to ganger på Lerkendal, men Rosenborg svarte og sørget for at kampen til slutt endte 3-3. Uansett - vi er tilbake på tabelltoppen!!!

Tekst: Hans-Petter Martinsen
Foto: Digitalsport

Strømsgodset fikk en verst tenkelig start på dagens kamp mot Rosenborg. Kun fire minutter ut i kampen eskorterte Sætra et innlegg fra Dockal i eget mål bak en utspilt Larsen Kwarasey. Hjemmelaget var tydelig svært fornøyde med sin ene scoring, for sakte men sikkert begynte laget fra Trondheim å legge seg relativt dypt på egen banehalvdel.

Godset slet lenge med å spille seg frem til de helt store målsjansene, men åtte minutter før pause avsluttet Ågnes Konradsen etter et innlegg fra Storflor. Ballen gikk forbi Örlund, men Strandberg fikk kastet seg ned og hindret scoring. Ett minutt før pause slo Storflor et nydelig innlegg bak forsvaret til Rosenborg, og Kamara satte ballen i mål til 1-1.

De tilreisende Strømsgodsetsupporterne hadde knapt rukket å feire før dommer Moen dømte straffe til Rosenborg etter en holdning inne i feltet. Dockal var sikkerheten selv, og sørget for at lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til Rosenborg.
Godset åpnet den andre omgangen best, men det var hjemmelaget som stod for de største målsjansene. Chibuike testet skuddfoten i det 54. minutt, men forsøket gikk himmelhøyt over mål. To minutter senere fikk Prica en mulighet, men denne gangen gikk avslutningen til side for målet til Adam. I det 60. minutt spilte Prica ballen inn til Midtsjø, men Adam vartet opp med en flott redning og holdt Godset inne i kampen.

I det 65. minutt dro Kamara seg innover i banen fra venstre side, og med en praktavslutning oppe i det lengste hjørnet utlignet vår nummer 11. Godset fortsatte å jage etter en ny scoring, og ett kvarter før slutt kunne Godset igjen slippe jubelen løs. Kovacs viste sin enorme styrke da han headet et innlegg fra Stand videre til Kamara. Kamara sitt første forsøk ble stoppet av Örlund, men samme mann satte returen i mål.
Kun tre minutter etter svarte hjemmelaget. Dockal fikk ballen i farlig posisjon, og med en kontant avslutning var lagene like langt på Lerkendal. Fem minutter før slutt var Kovacs først på en ball inne i feltet, men vår ungarer ble meid ned av Strandberg. Moen mente tydeligvis at forseelsen ikke var klar nok, og dømte femmeter til hjemmelaget.

Dermed endte det 3-3 etter en høydramatisk og fartsfylt kamp på Lerkendal. Strømsgodet viser igjen stor styrke og snur kampen, men dessverre holdt det ikke til tre poeng i dagens kamp.

Neste serierunde kommer Hønefoss på besøk til Marienlyst Stadion. Vel møtt!