Nettbutikk

Gå til kasse
 

Strømsgodset Toppfotball – seriemester 2013

Gulljubel for Godset i 2013

Strømsgodsets markedskonsept er blant landets beste, og vi har med over 150 samarbeidspartnere på diverse nivåer.

Klubben er i en svært spennende utvikling, med en klar strategi bygget på sunne verdier. Sportslig mønstrer vi det yngste laget i Tippeligaen, og vi skal forsvare en knallsterk 7. plass i serien og et Norgesmesterskap etter Cupgull på Ullevaal i november.

Strømsgodset tilbyr en variert og spennende aktivitetsmeny for våre samarbeidspartnere, hvor formålet er relasjonsbygging og økt kjennskap og samhandel mellom bedriftene.
Sammen reiser vi på diverse turer, arrangerer lunsjer og B2B treff. Strømsgodset er en aktiv og positiv samarbeidspartner for store, mellomstore og små bedrifter.

Strømsgodset er en attraktiv samarbeidspartner som til enhver tid opplever stor interesse fra alle typer medier. Klubben var i 2010 den fjerde mest eksponerte på TV!

Å samarbeide med Strømsgodset skal gi bedriftene så mye tilbake at det for enhver er en fornuftig investering. Men Strømsgodset er mye mer enn en forretningspartner. Klubben er en kulturbærer – ja, på mange måter hele byens sjel. Ingenting samler regionen som Strømsgodset. Det er – ekte kjærlighet

Strømsgodset har mange samarbeidspartnere – men vil gjerne ha fler!
Klikk deg inn og les mer hva de forskjellige pakkene og tilbudene inneholder, eller ta kontakt med oss direkte på telefon eller mail.