Nettbutikk

Gå til kasse
 

Ståle Brandsrud

Angrep

Ståle Brandsrud debuterte 2. mai 1993.

I sin siste sesong for Strømsgodset spilte Ståle Brandsrud 18 kamper, scoret 5 mål og pådro seg 1 gule og 0 røde kort.

Ståle er mannen som scoret mål i "bøtter og spann" for Drafn, og som derfor etter hvert ble en svært så ettertraktet spiss i andre klubber. Man klarte til slutt å rikke ham vekk fra de grønne, og så vel Vålerenga som Strømsgodset har nydt godt av Ståles tjenester som spiss, selv om han ikke akkurat kan påstås å ha hatt like stor suksess utenfor Drafn, som i Drafn.
I dag er det Ståle som er trener for Team SIF, etter at han i en årrekke var trener for Drafn. I treningstiden hos Drafn ble ingen overrasket over at han plutselig var å finne som spiller ute på banen. Det "problemet" har vi ikke i dag!
Ståle debuterte hjemme på Marienlyst stadion i en kamp hvor det var hele 6049 tilskuere tilstede. Kampen var en 1.divisjonskamp og Ståle spilte fra start i den kampen. Han ble imidlertid byttet ut etter 78 minutter spill. I sin andre kamp for Godset var Skeid motstander. Datoen var 9. mai - og den kampen vant Godset 3 - 1. Da scoret Ståle faktisk 3 av de totalt 5 målene han laget for Godset i sin "aktive" periode for klubben.

Annen informasjon om Ståle Brandsrud

Posisjon: Angrep
Født: 26. mars 1965
Tidligere klubber: Drafn, Vålerenga
Sesonger i Strømsgodset: 1993

Statistikk

Sesong Kamper (hvorav innbytter) Scoringer Gule kort Røde kort
1993 18 (10) 5 1 0
Totalt 18 (10) 5 1 0